maandag 5 oktober 2009

Amsterdam Boot Huren introduceert drie nieuwe weblogs

Stichting Amsterdam Waterstad draagt Amsterdam een wam hart toe. Ons eerste initiatief, de site www.amsterdamboothuren.nl is een groot succes. De site geeft gedetailleerde informatie over meer dan vijftig salonboten, partyschepen, sloepen en sloepjes die u zonder kosten direct via de site kunt huren. http://www.amsterdamboothuren.nl/ bevat honderden pagina’s met leuke en interessante informatie over de Amsterdamse waterkant en varen in Amsterdam. Of het nu gaat om een vaartocht door de grachten of een rondvaart door de haven, http://www.amsterdamboothuren.nl/ helpt u verder.

Om u als liefhebber van Amsterdam en het Amsterdamse water nog beter te kunnen informeren, hebben wij een aantal weblogs geïntroduceerd. De weblogs zijn actueel en worden bijgehouden door een enthousiast team van gespecialiseerde redacteuren. Ruim 1500 liefhebbers hebben zich inmiddels aangemeld om een leuke nieuwsbrief te ontvangen. Natuurlijk hopen wij dat u een kijkje neemt op een van de weblogs.

http://leukedingendoenaanhetwater.blogspot.com/
Leuke dingen doen aan het water houdt u op de hoogte van leuke festiviteiten, culturele happenings, doe-dingen en nieuw horeca langs het water. De redactie heeft een uitstekende ‘neus’ voor hippe en leuke ‘doe-dingen’ langs de waterkant. Organiseert u zelf iets? Of opent u een nieuwe zaak langs het water? Laat het ons weten. Wij schrijven er graag over…..


De redactie van het Sail2010Amsterdam blogspot telt samen met u af tot de intocht van de Sail 19 augustus volgend jaar. Nog ruim tien maanden tot dat de grote zeilende zeereuzen voor vijf dagen aan de oostelijke eilanden worden vastgeknoopt.

Wij houden u met dit blog op de hoogte van het programma en geven u uitgebreide informatie over de deelnemende schepen. Graag zijn wij een centraal aanspreekpunt voor de recreatieboten en de verhuurschepen. Daarnaast volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen rondom de organisatie…..


http://klassiekeschepen.blogspot.com/
Via ons blog klassieke schepen geven wij achtergrond informatie over de klassieke schepen die door de Amsterdamse grachten varen.

Beurtelings besteden we aandacht aan een toonaangevende historische werf of aan een bepaald scheepstype.

Neem af en toe een kijkje en houd daarmee u historische scheepvaartkennis op peil……

Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Uiteraard zijn suggesties voor wat betreft de inhoud van de blogs meer dan welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten