zaterdag 11 juli 2009

AmsterdamBootHuren.nl de lancering


Eindelijk is het zover. http://www.amsterdamboothuren.nl/ is officiƫel online!

De meest complete en interessante boekingssite van Amsterdam. Onze site staat vol leuke informatie over de Amsterdamse Waterkant.


De combinatie van stadsinformatie en de mogelijkheid om een boot te boeken gaat een compleet nieuwe doelgroep inspireren om te gaan varen.

Het concept is eenvoudig. De site http://www.amsterdamboothuren.nl/ geeft u een overzicht van alle beschikbare schepen in Amsterdam. Van een klein open sloepje (zelf sturen) tot een salonboot en partyschip met schipper en hostess aan boord. U kunt op de site niet alleen terecht voor het huren van een boot, maar ook voor het plannen van uw complete tocht. http://www.amsterdamboothuren.nl/ geeft uitgebreide informatie over opstapmogelijkheden/parkeermogelijkheden, vergaderlocaties, horeca en bezienswaardigheden. Verder vindt u er cateringsuggesties en complete arrangementen.

Trouwen op het water, aan boord vergaderen zonder gestoord te worden of gewoon een lekker stukje varen met vrienden of familie.
http://www.amsterdamboothuren.nl/ helpt u met het kiezen van het juiste schip.

Een boot boeken via
http://www.amsterdamboothuren.nl/ is overigens gratis voor de bezoekers.

_______

De lancering bleek een groot succes: bijna 5.000 pagina's zijn bekeken in de eerste drie uur dat de website online was, door 1.274 bezoekers!


Namens het team: bedankt voor de vele positieve reacties.

De website heeft momenteel 48 schepen die te huur zijn; we werken er hard aan om dat aantal zo snel mogelijk te vergroten.